Жодної підозри щодо правопорушень, або скоєнні серйозного кримінального злочину Анатолію Гриценку ніхто не оголошував. Аби уникнути зайвих коментарів, які можуть ввести в оману, про це він особисто повідомив на своїй сторінці у Facebook:

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Генеральна прокуратура України, офіційна письмова відповідь. Жодної підозри у скоєнні мною кримінального злочину не було і немає. Ще раз, для усіляких вінників, пашинських, чорноволів та інших порохоботів, які на каналах брешуть про злочини і кримінальні справи – жодної підозри не було, і немає!", - написав Гриценко, додавши на підтвердження своїх слів відповідний документ.

"За результатами опрацювання масиву даних Реєстру кримінальних проваджень, в яких містяться відомості про притягнення Гриценка Анатолія Степановича до кримінальної відповідальності в якості підозрюваного, обвинуваченого відсутні", - зазначили в ГПУ на запит юриста.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще


Цікаво, що низка експертів ще минулого року анонсували так звану "операцію з дискредитації" Гриценка.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Припускали, що можуть відкрити кримінальне провадження, яке буде стосуватися часів його перебування на посаді міністра оборони України (2005-2007 років).

Дивіться: інтерв'ю з Анатолієм Гриценком


Нагадаємо, Гриценко публічно звернувся до опозиціонерів.
Як повідомляв Знай.ua, Гриценко пообіцяв вирішити проблему "євроблях".
Також Знай.ua писав, Гриценко назвав принципи відбору людей у свою команду.