Відомий політтехнолог Михайло Подоляк написав на своїй сторінці у Facebook, що сезон полювання на майже екс-президента Порошенка відкрито. Пост викликав масу емоцій і коментарів небайдужих українців.

"Широкомасштабні плани по загону вчорашнього Великого Папи публічно оголошені. Вхідний квиток для участі в солодкому полюванні на... майже екс-президента Порошенко коштує надзвичайно дорого. Правда, всі квитки вже розкуплені", - сказано у дописі.

Політтехнолог зазначає, що проблеми Петра Олексійовича - справжні, непублічні, дорогі і непередбачувані - тільки починаються. Але вже зараз очевидно, що зовсім скоро йому буде не до ребрендингу БПП, гуляння по славному місту Львову, "25%", годівлі найбільш огида порохоботов та фінансування теле/зливного "Прямого"...

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Подоляк переконаний, що Порошенка обов'язково почнуть наздоганяти. Затято, мовчки, жорстоко, безжалісно. З різних причин... Але насамперед тому, що він завжди грав безмежно. Нахабно роздягав і забирав чуже, перетворивши державу в особисту репресивну машину. Все тільки заради себе. А також тому, що він щиро вірив у свою нескінченну богообраність і... другий термін.

"Порошенко завжди живе примітивними короткими стратегіями - швидко забрати чуже і викинути. І не сумнівається у власному навику... забалакати будь-яку тему. Петро Олексійович дійсно унікальний). Він, не криючись, використовував державу для "роздягання чужинців" на користь своїх інтересів та інтересів друзів. Корисливо так", - продовжує Подоляк.

Політтехнолог додав, що у Порошенка ніколи не було державних інтересів. І він нічого не робив заради держави. І навіть не асоціюється з державою. Це розуміють всі, з ким він зустрічався. І це перша причина його неминучої особистої трагедії... Друга, він - ізгой. Ніхто із сильних і впливових не буде грати на його боці. Хіба що... смішний Садовий - дешевенький і перемінливий. Третя, аін - глибоко самотній. Його оточення складається з людей боязких і дурнуватих. Частина з них втекла і клянчить у нових. Четверта - Петро Олексійович не вміє рахувати ризики.

Нагадаємо, у п'ятницю, 3 травня, офіційні результати виборів президента опублікували в "Голосі України"

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.