Сьогодні, 4 травня, новообраний президент Володимир Зеленський зустрівся зі спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм в будівлі парламенту, про що пише на своїй сторінці в Facebook журналіст Ростислав Демчук.

Термінове повідомлення! Зеленський зустрівся з Парубієм з приводу питання інавгурації: терміново скликані глави...

Geplaatst door Rostyslav Demchuk op Zaterdag 4 mei 2019

Як повідомляє Демчук, розмова йшла про інавгурацію Володимира Зеленського, причому тривала вона близько 40 хвилин, а сам спікер виглядав стурбованим і нервовим. Після зустрічі з новообраним президентом Парубій відправив повідомлення головам парламентських фракцій з проханням зустрітися сьогодні, 4 травня о 15:00 для проведення термінової наради, під час якого всі народні депутати повинні будуть затвердити дату інавгурації нового глави держави.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Олег Березюк, голова фракції "Самопоміч" з цього приводу зазначив: "В 15:00 буде спільна зустріч голів фракцій з головою Верховної Ради та новообраним президентом. Сподіваюся, ми обговоримо не тільки дату інавгурації, але й інші питання". Він також підкреслив, що остаточна дата проведення інавгурації стане відомою після того, як її затвердить Верховна Рада своєю постановою від 14 травня або ж сам голова парламенту.

З приводу того, що Парубій під час бесіди з Володимиром Зеленським відчував себе некомфортно, журналіст Ростислав Демчук написав: "Під час бесіди Володимир Зеленський також попросив пана Парубія прокоментувати його фразу: "Зеленський - це модернізована версія Януковича". Після цього пану Парубію стало дуже некомфортно".

Андрій Парубій

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що багато українців після перемоги на президентських виборах відомого шоумена Володимира Зеленського задаються питанням, а чи зможе він стати гідним головнокомандувачем і яким буде результат його правління? З цієї причини ми представили повну біографію і досьє на новообраного президента.

Як повідомляв портал "Знай.uа": представники команди обраного президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка проводять перші переговори в столиці Європейського Союзу.

Також "Знай.uа" писав, що ватажки кримських окупантів виступили з дуже нахабною заявою. Вони заявили, що Володимир Зеленський зможе користуватися своєю квартирою на півострові лише тоді, коли визнає його частиною Росії.