Генерального прокурора України Юрія Луценка разом із дружиною помітили в аеропорту Риму. Подружжя проходило реєстрацію на рейс до України.

Луценко з дружиною Іриною повернулися зі столиці Італії у ніч з п'ятниці, 3 травня, на суботу. 4 травня, пише "Страна.ua".

Разом із Луценком та його дружиною був також їхній молодший син — Віталій. Родину сфотографували увечері 3 травня в міжнародному аеропорту Фьюмічіно імені Леонардо да Вінчі. Відомо, що літак з сім'ю генпрокурора на борту приземлився в Києві близько 01:00 4 травня.

Родина Луценка поверталася в Україну бізнес-класом. Сам Генеральний прокурор одягнув для перельоту доволі стримане вбрання: трикотажного кардигана, джинси та білі кросівки. Образ сина Луценка, Олександра, поєднувався з батьківськими: на ньому була чорний капелюх і кардиган.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Його дружина Ірина Луценко у свою чергу для подорожі на літаку вибрала більш екстравагантний образ. Вона вбралася у шкіряну куртку і чорний капелюх. Образ доповнила чорними брюками у білу смужку та яскравими кросівками. На ній можна було помітити легкий макіяж.

Варто зазначити, що на Ірині Луценко була чорна футболка з логотипом бренду Escada by Margaretha Ley. Це елітний німецький бренд, дизайнером і співзасновником бренду була Маргарета Лей. Такі футболки зняті з випуску, їх майже неможливо знайти у вільному доступі. Ціна на таку річ коливається в межах 2000 грн.

Зазначимо, що Рим є один з улюблених місць відпочинку родини Луценків. Так, саме у цьому місті генпрокурор України разом з дружиною відзначив 8 березня.

Нагадаємо, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко зізнався, що раніше був шанувальником студії "Квартал 95", лідером якого був Володимир Зеленський.

Як повідомляв "Знай.uа", у Швейцарії прокуратура схопила соратника Порошенка - Андрія Павелка, - місцеві ЗМІ.

Також "Знай.uа" писав, Генпрокуратура взялася за НАБУ: у чому підозрюють двох антикорупціонерів.