4 квітня прокуратура в швейцарському місті Поррентруй допитала президента Федерації футболу України (ФФУ), нардепа від "Блоку Петра Порошенко" Андрія Павелка.

Цю інформацію повідомило місцеве видання Le Quotidien Jurassien.

Павелко три години перебував у будівлі прокуратури.

Андрій Павелко

На поточний момент відомо, що прокуратура розслідує заяву швейцарського журналіста Арно Біди, який звинувачує українського політика у погрозах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Біда отримав погрози на свою адресу після того, як опублікував дві статті, в яких Павелко був показаний в негативному світлі. Нардеп навіть висунув зустрічний позов, вимагаючи в суді Лозанни заборонить написання статей про його корупцію.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

В матеріалах Біди вказувалося, що за виділені УЄФА в 2018 році 4 млн євро закуповувалося обладнання, оплата за яке йшла через офшорні компанії Павелко. Зазначимо, що за надані кошти побудували в Києві завод по виробництву штучних покриттів для футбольних полів.

Нагадаємо, що як відомо, у другому турі виборів битимуться два кандидата - Володимир Зеленський і Петро Порошенко. Хоча ми знаємо політичну програму тільки одного, як виглядають сім'ї лідерів відомо всім.

Чинний президент України Петро Порошенко вже майже 35 років перебуває у шлюбі з Мариною Порошенко. У пари четверо дітей: Олексій, Євгенія, Олександр і Михайло. Старший Олексій у 2014 році став батьком, зробивши президента дідусем.

Володимир Зеленський одружений на своїй студентської подруги Олени Кияшко. Пара проживає разом уже 16 років і виховує двох дітей: старшій дочці Олександрі 14 років, а молодшому Кирилу - 6.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від партії "Блок Петра Порошенко" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні в Києві.

Також Знай.иа писав, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко нагадала команді Зеленського про повноваження парламенту у відповідь на перелік вимог, надійшли від штабу Зе! до чинного глави держави Петру Порошенку.