Генеральний прокурор України Юрій Луценко зізнався, що раніше був шанувальником "Кварталу 95", лідером якого є шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський.

Луценко зазначив, що часто відвідував концерти "кварталівців", і йому "подобалася політична сатира і жарти". Про це генпрокурор розповів в інтерв'ю theБабель (неопублікований фрагмент), пише "Обозреватель".

За словами генпрокурора, серіал "Сказочная Русь" змінив його ставлення до творчості "кварталівців".

"Я був прихильником "Кварталу" до серіалу "Сказочная Русь". Я вважаю це нижче плінтуса, особливо в умовах, коли Юля сиділа в тюрьмі, а над нею допускалися жарти такого характеру. Коли мені можна було дзвонити з тюрми, я подзвонив Зеленському. Він упізнав мій дефект мови і каже: "Юрій Віталійович! Це ви! Давно не бачилися! Посидіти б"! А я кажу: "та я вже насидівся". Я чесно висказав своє "фе" "Сказочной Русью", а він втік від відповіді", - розповів Луценко.

За словами Луценка, він також зустрічався із Зеленським у 2014 році, коли Порошенко пропонував шоумену вступити в ряди партії БПП, однак то відмовився.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"А потім була зустріч, коли були чутки, що він йде в президенти, ми про це поговорили, але розповідати некоректно", - заявив генпрокурор.

Нагадаємо, українцям пояснили порядок проведення теледебатів кандидатів у президенти перед другим туром виборів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на НСК "Олімпійський" будуть дві сцени, а пропускати шанувальників кандидатів будуть за особливими характеристиками.

Також Знай.ua писав, президент дав остаточну відповідь Зеленському про дебати.