Блогер Ігор Лесев розповів, у чому була головна помилка генпрокурора Юрія Луценка у справі нардепа Надії Савченко та Володимира Рубана. Так, блогер розповів, що за рік прокурор так і не зміг нічого довести.

"На цьому тижні Броварський міжрайонний суд випустив Надію Савченко та Володимира Рубана. Савченко просиділа у в'язниці – українській в'язниці – майже рік. Я нагадаю в чому її особисто звинувачував з парламентської трибуни Генпрокурор Юрій Луценко. Організація державного перевороту, підготовка вбивства Президента України, задумка масового розстрілу народних депутатів. Ну і вишенька на торті. Бомбардування куполу Верховної Ради з мінометів.... Прі всій своїй специфічності в поведінці, особисто у мене Савченко викликає захоплення - підкуповує її нонконформізм....

Але від двічі сидівшої Савченко перейдемо до поки ще одного разу відсидівшого Луценка. Луценко особисто звинуватив Савченко в найтяжчій статті кримінального кодексу. Їй і Рубану світили довічні терміни і вони обидва провели рік у в'язниці. Тобто ніяк впливати на слідство не могли. У Луценко був рік, щоб хоч щось довести і довести справу до суду. Але цього не сталося. Зате Савченко та Рубан втратили рік свого життя. Чинний народний депутат відсидів рік у в'язниці по можлива сфабрикованій справі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Юрія Віталійовича намалювалась дуже хитке становище. Адже попереду маячить чітко друга ходка. Луценко це відчуває потилицею і розповідає на своїй сторінці у Фейсбук, яка у нас в країні херова судова система. Як ніби це не його кум і подільник Порошенко створив цю судову систему в країні", - розповів Ігор Лесев.

Нагадаємо, 29 серпня Шевченківський районний суд Києва відмовив адвокатам позафракційного народного депутата України Надії Савченко в задоволенні скарги про зміну запобіжного заходу.

Знай.uа писав Савченко заговорила російською заради Гордона і зробила скандальну визнання за гратами.

Ми писали, що Савченко і Рубана відпустили на свободу.