У штабі шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського відкрили завісу таємниці над тим, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня. Організаційними моментами поділився спікер передвиборного штабу Володимира Олександровича Дмитро Разумков в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі 112 Україна.

"Що стосується трибуни, я думаю, що трибуна у Зеленського буде 19 числа", - сказав він.

Спікер поділився, що засідання робочих груп з боку обох кандидатів у президенти вже відбулися.

Спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков

"Вони проходять трошки дивно, тому що наші колеги видаляються для проведення консультацій, потім повертаються. Була досягнута позиція, що на стадіоні саме на газоні поставити сцену не вийде, тому що буквально через кілька днів буде футбольний матч, і ми просто зіпсуємо газон, що неприпустимо. Тому було прийнято рішення поставити сцену так, як зазвичай це роблять на концерти", - сказав представник Зеленського.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

З боку Порошенка було прийнято рішення встановити дві сцени для проведення дебатів. Разумков підкреслив, що не має поняття, навіщо це робиться.

Залишається відкритим питання про те, в якій кількості допустять прихильників обох кандидатів на стадіон. Разумков навіть назвав це "каменем спотикання". Адже до дебатів залишилося два дні, а сторони все ще не вирішили, кого і в якій кількості пускати на дебати.

"Ще одним каменем спотикання є наявність шанувальників на стадіоні. Було запропоновано 30 на 30. 30% – це люди, які підтримують Зеленського, 30% – які підтримують Порошенко, і 40% – це люди, які або не визначилися зі своїм вибором, або підтримували іншого кандидата. Думаю, це правильна позиція", - сказав Разумков.

Проте, як саме будуть перевіряти позицію громадян, він пояснити не зміг.

Разумков висловив думку, що дебати на розстановку сил ніяк не вплинуть, але їх варто проводити, оскільки є запит суспільства.

"Якщо є запит суспільства, а таке має місце, то потрібно проводити дебати – ред). Але я не вірю, що вони сильно вплинуть на розстановку сил", - сказав представник Зеленського.

Він нагадав випадок, коли Віктор Янукович не прийшов на дебати з Юлією Тимошенко, але, тим не менш, виграв вибори.

"На розстановку сил це не вплине, останні соціологічні дослідження показують, що більше, ніж 72% підтримують Зеленського", - підсумував Разумков.