Скандальний депутат із фракції Петра Порошенка Олексій Гончаренко і колишній міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко влаштували бійку у прямому ефірі.

Бійка у студії

Інцидент стався підчас шоу на телеканалі "112 Україна".
Причиною перепалки стало політичне минуле Червоненка, на яке вказав у студії Гончаренко.

Натомість екс-міністр підвівся з крісла і рушив у бік нардепа. Ведучі зуміли запобігти бійці, однак обидва встигли обмінятися образами.

"Закрий рот, перебіжчик! Зрадник. Ти просто мерзота. Гнида рідкісна! Сидить і ще й рот відкриває!", - кричав Гончаренко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Козляра. Іуда! Ти зараз отримаєш! Іди в ж*пу" - не відставав від нього Червоненко.

Окрім ведучих, розбороняти Гончаренка та Червоненка довелося нардепу Нестору Шуфричу.

Бійка у студії

Нагадаємо, народні депутати влаштували українцям войовниче шоу у прямому ефірі - скандал розгорівся через обговорення кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Інцидент стався у ефірі телеканалу 112 між скандальним екс-регіоналом і членом БПП Олексієм Гончаренком та Євгеном Червоненком.

Євген Червоненко заявив, що народ України ненавидить Порошенка та підкреслив, що Зеленський набрав удвічі більше голосів, ніж чинний президент, оскільки народ України виявився дуже розумним.

Як повідомляв раніше Знай.ua, впродовж останніх кількох місяців невідомі відкрито полюють на депутата Київради Володимира Назаренка.

Київрада
Київрада

Після низки побиттів, підпалу двох автівок, хуліганських витівок біля громадської приймальні та прямих погроз про вбивство члени угрупування прийшли напряму до столичної мерії. Їхньою метою стала зала, де 16 квітня розпочалося засідання Постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Також Знай.ua писав про те, що колишня депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову розпалила скандал.