Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко раптово подав у відставку. Поки ще чинний президент України Петро Порошенко призначив на його місце журналіста Володимира Горковенка.

Про це йдеться в указі Глави держави №187/2019.

"Відповідно до пункту 13 частини першої статті 106 Конституції України, статей 4, 6 Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" постановляю: Призначити Горковенка Володимира Валентиновича членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення", – йдеться у документі.

Варто зазначити, Юрій Артеменко відзначив, що покинув займану посаду через закінчення терміну повноваження, який завершується через два місяці.

"Термін моїх повноважень, як члена Національної Ради, завершується у липні. Проте сьогодні, за два місяця до його закінчення, я прийняв рішення подати у відставку і піти з посади", - повідомляє Артеменко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того глава Нацради зазначив, що подав у відставку через втому і пропозицію іншої роботи, яка йому надійшла.

"По-перше, проста людська втома – протягом 5 років в постійному стресі працювати щоденно, по 10-12 годин, інколи навіть без вихідних. По-друге, пропозиція, що надійшла саме в цей час, перейти на іншу роботу", - написав голова Нацради.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко дав оцінку резонансному мовному закону, який розглянуть у Верховній Раді у четвер, 25 квітня. Депутати повинні дійти компромісу серед 5 запропонованих варіантів закону.

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером перегонів у другому турі, повідомив важливу інформацію, яка стосується команди слуги народу. Так стало відомо, що після інавгурації Володимир Зеленський змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук