Президент РФ знову став об'єктом для насмішок. Так, Володимир Путін знову жорстко зганьбився під час телефонного дзвінка президенту Сполучених Штатів Дональду Трампу.

Про це стало відомо завдяки черговому запису у мікроблозі журналіста Дмитра Смирнова, який чомусь називає себе "журналістом кремлівського пулу".

"Володимир Путін у розмові з Трампом: Новому київському керівництву потрібно зробити реальні кроки з реалізації Мінських домовленостей, які мають ключове значення для вирішення внутрішньоукраїнського конфлікту", — написав він.

За словами користувачів, всі ознаки хвороби Путіна - так би мовити, "на обличчя". Користувачі вважають, що Володимир Путін є глибоко хворим, так як розмовляє сам з собою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Зазначимо, письменниця і борець за українську мову Лариса Ніцой відверто зізналася, що була б не проти зайняти пост Міністра культури України, якби Володимир Зеленський їй запропонував.

Відповідаючи на питання глядача, погодилася б письменниця стати міністром культури в команді Зеленського, Лариса Ніцой зазначила, що Зеленський її не запросить на цю посаду. Але якщо б все-таки запросив, додала письменниця, вона б погодилася.

"Якби я була Міністром культури... Боже мій, мій політ фантазії так би розігрався. Ми б зробили Україну цукеркою, до нас би кинулися туристи." - резюмує Ніцой.

Зазначимо, політолог Юрій Романенко різко розкритикував прихильників поки що чинного президента Порошенко, які сподіваються на перенесення інавгурації Володимира Зеленського. зокрема, Романенко зазначив, що прихильники чинного гаранта на всіх телеефірах кричать про неможливість інавгурації Зеленського 19-травня через день репресованих.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Путін зганьбився нової героїчної байкою про свого батька.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Він ошелешив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.