Американський президент Дональд Трамп раптово висловив упевненість в тому, що існує чималий потенціал для побудови дружніх відносин між США і Росією. У п'ятницю, 3 травня, він подзвонив лідеру країни-агресора і таким чином дзвінок прокоментував. Також стало відомо, що під час розмови лідери двох країн обговорювали ситуацію в нашій країні.

На своїй сторінці в Twitter Дональд Трамп написав: "Вчора була дуже хороша телефонна розмова з президентом Росії Путіним. Існує величезний потенціал для налагодження хороших або прекрасних відносин з Росією, незважаючи на те, що можна прочитати або побачити в брехливих ЗМІ. Ви тільки подивіться, як вони вводили вас в оману з "російською змовою". Світ може стати кращим і безпечнішим. Відмінно!".

Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Примітно, що телефонна розмова Трампа з господарем Кремля викликала обурення серед деяких американських політиків і журналістів. Вони засмутилися тим, що американський лідер жартував замість того, щоб обговорювати дійсно серйозні питання.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що президент США Дональд Трамп після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах у нашої країни привітав його з цією подією. Американський лідер в ході телефонної бесіди зазначив, що очікує від новообраного гаранта проведення ефективних реформ в Україні, зокрема, у плані боротьби з корупцією.

Дональд Трамп

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент Венесуели Ніколас Мадуро закликав готуватися до військового вторгнення Сполучених Штатів Америки на територію країни. У своїй заяві він наголосив, що військові повинні бути готові захищати свою країну зі зброєю в руках, якщо на їх землі вирішать зазіхнути.

Також "Знай.uа" писав, що над президентом країни-агресора Володимиром Путіним нерідко жартують в мережі, що нещодавно знову повторилося. На цей раз конфуз стався під час телефонного дзвінка російського лідера президенту США Дональду Трампу. Користувачі мережі припустили про хворобу Путіна, оскільки він розмовляв сам з собою.