Петро Порошенко дуже активно веде свою сторінку у соціальній мережі Twitter і публікації з'являються по кілька разів в день. В цей раз у Петра Олексійовича щось пішло не так і він переплутав Тараса Черновола з В'ячеславом, про що повідомляє Сергій Наумович в Facebook.

"Боротьбі за волю, свободу і демократію нашого народу присвятили себе та інші правозахисники - і Мустафа Джемілєв, і ті, хто не дожив до наших днів, - Тарас Чорновіл та Левко Лук'яненко." - написав поки ще чинний гарант.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко дуже швидко поспішив виправити помилку, але допитливі українці встигли схопити скріншоти непорозуміння. Відразу ж посипалися коментарі під постом самого Петра Олексійовича:
"А тарас вижив?", "Відсидиш років 7 з коням акцією, придбаєш у в'язниці корисну спеціальність. Шофер, кравець, тесля... Почнеш нове незаплямоване життя.", "Тарас воскрес!", "Тарас живий! Взуттєві фабрики радіють!", "Протверезів, Педро?", "Прямо не Пеця, а гігант думки і батько української демократії".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

В коментарях до посту Наумовича українці теж жартують щосили:
"В даному випадку і Закон про Мови не допоможе. У веселить наостанок Олексійович", "Тепер поки що 40 днів не буде, інавгурацію не можна проводити.", "Я б на місці Тараса затурбувався", "Бідний Тарасик, вічно під ногами плутається.", "Тарасика принесли в жертву в ім'я свободи і демократії", "Попіл Тараса стукає в наші серця", "В морг, значить В морг"

Нагадаємо, у п'ятницю, 3 травня, офіційні результати виборів президента опублікували в "Голосі України"

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.