Мер Одеси Геннадій Труханов поїхав у службове відрядження до Італії. Прекрасне італійське місто Генуя зустріло українців. Відповідне розпорядження він підписав 3 травня.

"Відбуваю у відрядження до міста Генуї (Італійська Республіка) строком на 4 календарні дні – із 5 по 8 травня 2019 року, для проведення робочих переговорів щодо розвитку співробітництва", - йдеться у документі.

В мережі вже оприлюднили напівголі знімки мера, на яких він красується на тлі синього моря з оголеним торсом, піднявши великийй палець. Очевидно, це означає, що Труханову до вподоби така командировка.

Із собою у відрядження Труханов узяв директора департаменту культури та туризму Одеської міськради Тетяну Маркову та в.о. директора департаменту міжнародних зв'язків Одеської міськради Олександру Олійникову.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Примітно, що останнім пунктом документа він указав такий: "Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою". Сам вирішив, сам розпорядився, сам постановив, сам поїхав і сам проконтролює. Це ж просто геніально. Про результат поїздки згодом українці матимуть шанс дізнатись.

Варто нагадати, що минулу відпустку мер Одеси знаходився поза межами міста з 26 грудня. Спочатку Геннадій Труханов планував відпочивати до 18 січня, але в останній день продовжив відпустку до 21-го, а тоді раптово оформив собі відрядження до Афін.

З Греції він полетів до швейцарського Давосу, де повинен був знаходитися до 28 січня.

Нагадаємо, "Петро Порошенко оголосив тотальну мобілізацію усіх свинарчуків": українці гостро відреагували на заклик гаранта. Гарант, який у виборчих перегонах набрав майже вдвічі менше голосів, ніж шоумен, оголосив "тотальну мобілізацію" проти "маріонетки Коломойського". При цьому гарант називає всіх кандидатів, які не пройшли до другого туру, "Українськими патріотами".