Володимир Зеленський прийняв рішення не розлучатися зі своєю частиною бізнесу, а зібрався передати її з гарантіями повернення через 5 років, пише Час Пік.

Бізнес-партнер новообраного президента Сергій Шефір розповів: "Він вийшов. Може там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам'ятаю. Це настільки неважливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо".

Крім цього, Шефір зазначив, що Зеленський залишив у своєму розпорядженні кілька брендів, а також в подальшому буде отримувати дивіденди від авторських прав. Він розповів і про терміни укладеної угоди. Згідно домовленості, до слуги народу повернуть його частку по закінченню п'ятирічного строку.

Бізнес-партнер Зеленського також розповів, що в листопаді минулого року новообраний гарант виступав на дні народження у одного з великих підприємців в той час, як планував балотуватися в президенти. Шефір резюмував: "Тому що треба було заробляти гроші. Тому що це нормальне ставлення і його робота. І неправда, що він отримав сто тисяч доларів. Ми провели велику роботу: сценарій, організація, запрошення інших зірок, але це не означає, що Вова отримав все. Ця сума - на всіх".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в команді Зеленського назвали, ким готові замінити чинного главу українського МЗС Павла Клімкіна. Зокрема, його місце може зайняти або посол України в Австрії Олександр Щерба, або директор Дипломатичної академії при МЗС Сергій Корсунський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": новообраний президент нашої країни Володимир Зеленський не зміг залишитися осторонь від жахливої трагедії, яка сталася в аеропорту Шереметьєво і висловив свої співчуття.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський, який з коміка і шоумена раптово став президентом нашої країни, викликає у багатьох українців питання про те, чи зможе він стати гідним головнокомандувачем і якими будуть результати його правління. Ми підготували вичерпне досьє і біографію новообраного гаранта.