Відомий журналіст і ведучий Савік Шустер повернувся в Україну.

Він прилетів на рейсі Рим-Київ у 17:25.

Савік Шустер вийшов через зал офіційних делегацій терміналу B.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У грудні 2016 року телеканал Шустера "3s.tv" припинив свою роботу через проблеми з фінансуванням. Після цього Шустер припинив працювати в Україні.

Нагадаємо: Пам'ятайте провідного Савіка Шустера? Людину, яка в змозі ставити в глухий кут незручними питаннями, викликав шквал критики в свою адресу, а потім випадково зник з поля зору? Так ось, якщо б ви його зустріли зараз на вулиці, то навряд чи дізналися – настільки змінився.

Нове життя Шустера

Тривалий час він не виходив на публіку, але раптом з'явився в новому іміджі. Популярний колись телеведучий тепер спробує себе в новій ролі: Савік Шустер написав книгу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор каналу "3S.tv" Павло Єлізаров:

"У Савіка в руках перший примірник його книги ... його емоції не передаються... Ніколи його таким не бачив. В добрий час", – написав він.

Відомо, що книга Шустера називається "Свобода слова проти страху і приниження. Соціальний експеримент у прямому ефірі і перша карта емоцій".

Яким був Савік Шустер раніше?

Савік Шустер - журналіст з канадським і італійським громадянством, автор і ведучий програми "Шустер LIVE", засновник ТОВ "Савік Шустер Студія". Володіє мовами: литовською, російською, англійською, французькою, італійською, івритом, німецькою, розуміє і обмежено говорить українською.

В 1988 році Савік запропонував серію репортажів з війни в Демократичній Республіці Афганістан російською мовою для "Радіо Свобода". Журналістська діяльність Савіка Шустера неодноразово піддавалися критиці в Україні і в путінській РФ.

Нагадаємо, Шустер пояснив, чим Садовій і Зеленський схожі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Шустер попався на зраді

Також Знай.ua" писав про те, що Савік Шустер терміново звернувся до українців