Професійний лікар-психіатр і громадський діяч Семен Глузман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився думками про те, чого чекати від Зеленського і чому він не особливо радий відходу Порошенка, хоча і несамовито прагнув цього.

Президент Порошенко ушел. Формальности, т.е. инаугурация нового Президента не так уж важна. Символ – это только...

Geplaatst door Семён Глузман op Dinsdag 7 mei 2019

"Президент Порошенко пішов. Формальності, тобто інавгурація нового Президента не так вже важлива. Символ – це лише символ" - пише психіатр.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Глузман визнає, що багато разів публікував "гнівні листи" у бік Петра Порошенка і виступав за його швидкий відхід. Але зараз він не радіє цьому, тому що поки ще чинний гарант не зміг навіть гідно піти.

"Він, забрехався, самовпевнений, мав намір стати авторитарним правителем. Не зміг, Україна – не Росія... Не здатний піти гідно, хоча б цим викликавши симпатії громадян України, які віддали голоси на виборах його конкуренту" - стверджує Семен.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Психіатр впевнений, що зараз в Україні відбувається "зміна віх" і українці заслуговують цього. На рахунок успіхів Володимира Зеленського на посаді президента Глузман стверджує, що чудес чекати не варто тільки тому, що Порошенко залишив йому дуже брудний спадок.

"...Залишає йому не тільки війну і окуповані Росією території, але і страшний вантаж внутрішніх проблем – держава мертвого закону. Оскільки він, Петро Порошенко впевнено і самовпевнено готував себе до авторитарного управління державою..."

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Свою безрадість чоловік пояснює просто:
"З тривогою спостерігаю копирсання колишніх мерзотників, великих і дрібних, у черзі до Володимира Зеленського . Хтось мріє стати (або залишитися) міністром, хто прагне отримати крісло в парламенті. Важко йому, дуже важко. Велика кількість осіб, велика кількість слів. Велика кількість солодких посмішок. І – жодної щирої поради."

Українця в коментарях щосили висловлюють свою думку:

"Правда вона не всім подобається,особливо хто біля корита.", "Не все так похмуро. В Україні є розумні, відповідальні люди, вони допоможуть президенту", "Перші кроки зроблені. Головний корупціонер отримав не тільки коліном під зад, а ще й принизливого ляпаса від народу."

Нагадаємо, що Порошенко звільнив командувача Нацгвардії.

Як повідомляв портал Знай.uа, доходи Порошенко і Гройсмана побили всі рекорди.

Також портал Знай.uа писав про те, як Гройсман став самим большимврагом Порошенко.