Багато чиновників і політичних діячів активно ведуть сторінки в соціальних мережах, де публікують свої справжні і майбутні звершення, що також стосується і голови Харкова Геннадія Кернеса. Напередодні 9 травня він розмістив на своїй сторінці у Facebook пост, який привернув увагу багатьох користувачів мережі.

Скріншот публікації

Кернес написав: "Сьогодні на сайті міськради опубліковані дві петиції. Одна - з пропозицією прибрати намет з пл. Свободи. Друга - про те, щоб повернути одному з проспектів Харкова його історичну назву - імені маршала Жукова. Я думаю, що, якщо ці дві петиції наберуть необхідну кількість голосів - а це 5 000 - я зроблю все залежне від міської влади, щоб втілити запропоноване в них у життя. На цей намет на площі Свободи дивитися дійсно вже неможливо. Брудний, з якимись фрагментами снарядів, сам вже теж вибухав не один раз. Особисто я -за те, щоб його прибрати. З проспектом, який раніше був імені маршала Жукова, а тепер генерала Григоренка складніше. Обидва - гідні увічнення. Але запитайте тих небагатьох ветеранів - кого вони називали маршалом Перемоги? І, звичайно ж, його заслуги у розгромі фашизму - переоцінити неможливо".

Геннадій Кернес

Міський голова закликав харків'ян підтримати петиції і пообіцяв, що в тому випадку, якщо вони наберуть більше п'яти тисяч голосів, "запропоноване в них не залишиться на папері". На закінчення Кернес також привітав усіх харків'ян з наступаючим Днем Перемоги.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На одному з telegram-каналів, присвячених Харкову, відреагували на пост словами: "Лудший, мабуть у зв'язку з обранням нового президента, почув якісь ватяні вітри і вибухнув таким постом на фейсбуці. І якщо зі знесенням намету «патріотичних» бомжів ще можна погодитись, то перейменування проспекту взад це не дзвіночок, це величезний ватний дзвін бл#ть!".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що політолог Михайло Подоляк пройшовся по оточенню чинного президента Петра Порошенка і показав їх справжню сутність.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мер Харкова Геннадій Кернес оскандалився нецензурною лайкою під час сесії міської ради.

Також "Знай.uа" писав, що Петро Порошенко закликав кандидатів, які не потрапили до другого туру, об'єднатися на боротьбу проти кандидата Володимира Зеленського.