14 травня Верховна Рада повинна визначитися з датою інавгурації, і тут переможця президентських виборів можуть очікувати сюрпризи. Як відомо, Володимир Зеленський наполягає на даті 19 травня, проте ВР може призначити будь-яку дату до 3 червня включно.

Нумеролог Наталія Погосова розповіла, яка дата вступу на посаду може стати для Зеленського найбільш вдалою, пише "КП в Україні".

"19 – це саме по собі дуже гарне число. В нумерології 1 означає лідерство, 9 – мудрість, тобто число 19, можна сказати, означає "мудре рішення". Взагалі 19 травня є сприятливим днем для Зеленського-політика і, відповідно, для його вступу в нову політичну посаду. Це хороший день для перемоги над ворогами, прекрасний день для винесення судових рішень, відмінний день для отримання результатів праці попередніх років і вкрай сприятливий день для всіляких починань", - заявила нумеролог.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також вона розповіла, які числа також можуть бути сприятливими для Зеленського-президента.

"Двадцяті числа – це теж непогано, двійка – це енергія. З 20-х найбільш сприятливими для інавгурації будуть 24, 25 або 26 травня. 30 і 31 травня будуть найменш вдалими датами. У ці дні йому краще не робити "різких рухів", небажано починати щось нове – можна тільки будувати плани на майбутнє. Що стосується червня, то тут найбільш прийнятною датою буде 2 червня, а 1 і 3 червня менш сприятливі для інавгурації. Підкреслюю, що мова йде про вступ на посаду саме Володимира Зеленського", - розповідає вона.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський 9 травня у мережі опублікував зворушливий пост, присвячений Дню перемоги над нацизмом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу "Команда Зеленського".

"Сьогодні я на могилі свого діда Семена Івановича Зеленського. Він пройшов усю війну і залишився назавжди в моїй пам'яті одним з тих героїв, які захистили Україну від нацистів. Шкода, що ми так рідко згадуємо ветеранів, своїх дідусів і бабусь. Ми повинні бути вдячними їм кожен день", - заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, "Я – не олігарх": Коломойський приголомшив резонансною заявою.

Як повідомляв Знай.uа, 9 травня в Україні: як відзначають свято в нашій країні - історія і традиції.

Знай.uа писав, у Зеленського готують найважливіший закон для жінок: "Це не буде чимось загальним".