Політики з партій, які мають низький рейтинг і, ймовірно, не пройдуть у Верховну Раду України на нових парламентських виборах, будуть гуртуватися навколо лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Нещодавно виконавець заявив, що йде в Раду і незабаром оголосить свою команду.

Про це повідомив політолог Тарас Чорновіл на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Політолог заявляє, що першими в команду до Вакарчука зібралися депутати на чолі з заступником голови фракції "БПП" Мустафою Найємом.

"Не встиг ще Вакарчук учергово сповістити нас про свій новий похід у політику (обіцяв, що щось проанонсує 16 травня), як уже в його бік попливло усяке гімнеце. Першими ожили в "дійзнами" на чолі з Наємом. Вони вже куди тільки не пробували приліпитися... Нова порція втікачів із тонучої Самопомочі теж, безуспішно пошукавши прихистку біля Зеленського, ніби подрейфувала до Вакарчука. Зараз очікую радісних закликів про єдність навіки від маргіналів з гацьківського Демальянсу. І це ж він ще сам нічого не оголошував...", - йдеться у дописі.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чорновіл додав, що "хотів було постібатися з чергових політичних потуг Вакарчука (бо таки є з чого), але як глянув на все те кодло", то йому стало шкода виконавця.

Користувачі соцмережі відреагували на заяву політолога так: "Він і сам недалеко від того лайна дрейфує", "Колообіг лайна в природі".

Нагадаємо, відомий український музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що збирається брати участь у парламентських виборах, які відбудуться восени 2019 року. Крім того, новоспечений політик заявив, що вже зовсім скоро, 16 травня, розсекретить свою команду.

Як повідомоляв "Знай.ua", на думку відомого українського аналітика Юрія Романенка, Святослав Вакарчук - сумний клоун виборчої кампанії 2019 року.

Також "Знай.ua" писав, що Вакарчук отримав на горіхи від українців через Зеленського: "Не міг подумати, що ти шоколадний".