Відомий музикант Святослав Вакарчук закликав голосувати проти кандидата в президенти Володимира Зеленського і спровокував скандал в соціальних мережах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що 31 квітня, коли відбувся перший тур голосування виборів президента України співак відзвітував про свій похід на виборчу дільницю фото та прикріпив неоднозначний хештег "Голосуй не по-приколу".

Зеленський та Вакарчук

Публікація Вакарчука розгнівала безліч користувачів мережі, адже переважна частина українців проголосувала саме за Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після чого співак зробив більш розгорнутий коментар стосовно виборів президента України, зазначивши, що перемога у виборах президента не повинна стати основною самоціллю та вимагає великою та зрозумілої команди.

"Перемога - це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайп. Вибори президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно вибирати", - написав музиканта.

Проте користувачі соцмереж припустили, що таким чином Вакарчук обрав сторону чинної влади, яку представляє кандидат у президенти Петро Порошенко. У коментарях автори засудили співака за його політичну позицію і звинуватили в підтримці чинного президента Петра Порошенка.

"Іди під три чорти, пройдисвіт м'якотілий! "Обоср*ався з баригою, тепер не відмиєшся", "Вакарчук, признайся, що ти за Януковича", "поважав, але підтримка свіномародера спустошила особистість Святослава, залишилося тільки творчість", "як же ти Славко лоханулся, в надії попиляти нашу Україну", "Святослав, з повагою - але ніколи не міг навіть подумати, що ти "шоколадний", "що, порошня, не пройшов твій господар"

Нагадаємо, лідер легендарного українського гурту Святослав Вакарчук розпочав всеукраїнський тур із камерним оркестром містами України.

Як повідомляв "Знай.ua", шоумен і керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський переміг у першому турі виборів президента України. Хоча до його звернення на Новий рік ніхто не знав точно, чи буде він подавати свою кандидату.

Також "Знай.ua" писав, що українські популярні артисти в неділю, 31 березня, скористалися своїм правом голосу та проголосували на вибори президента України на виборчих дільницях. Відповідні фото почали з'являтися в соціальних мережах.

Президент Зеленський для Путіна така ж загадка, як і для України - Бережний