Українські популярні артисти в неділю, 31 березня, скористалися своїм правом голосу та проголосували на вибори президента України на виборчих дільницях. Відповідні фото почали з'являтися в соціальних мережах.

В Україні відбувся перший тур президентських виборів. У бюлетені було заявлено 39 кандидатів. Серед них, за рейтингами і попередньою інформацією ЦВК, лідирують з великим відривом Володимир Зеленський, Петро Порошенко і Юлія Тимошенко.

Багато хто з зірок української естради написали в соціальних мережах про те, що їдуть голосувати або вже це зробили, а також закликали українців також виконати свій громадянський обов'язок.

"Їду в місто голосувати. До 20:00 у вас є час зробити свій вибір, не дайте його зробити за вас", - написала співачка Ольга Полякова.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діва української естради Тіна Кароль Stories свого Instagram закликала українців відправитися на вибори, щоб жити в щасливій країні.

"Не думай, що Державний запитання — це щось окреме від твого життя! Думай про Державу всередині себе! Ти і є Держава!", - написала вона.

Заслужена артистка України Ольга Сумська пішла на виборчу дільницю разом з чоловіком Віталієм Борисюком. При цьому артистка у своїй публікації в соціальній мережі зробила акцент на боротьбі з корупцією, як важливого зміни для України.

"Сонце, чудова погода сприяє хорошій явці на виборчих дільницях! Друзі, ОБОВ'ЯЗКОВО зробіть свій вибір, від нас залежить якість життя на наступні роки! Мирна Україна без корупції!", - пише Сумська.

Лідер рок-групи "Океан Ельзи також не залишився осторонь і сходив на вибори. В Instagram він опублікував фото, де опускає бюлетень в урну.

Нагадаємо, підрахунок голосів на виборах президента України 2019.

Як повідомляв Знай. ua, порушення на виборах президента України 2019: як виявити, куди скаржитися і обов'язки виборців.

Знай. ua писав, як онлайн перевірити, чи є ви у списку виборців.