Із наближенням дати виборів на кандидата Володимира Зеленського, рейтинги якого свідчать про високий рівень з боку українців, полився справжній водоспад погроз, брехні та фейків.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Черговий "шедевр" маячні поширюють мережею ненависники слуги народу.

Так у Facebook з'явився ролик, у якому фігурують відомі українофоби - російські актори Іван Охлобистін та Михайло Пореченков, відомі підтримкою війни проти України та анексії Криму.

Для людей, які хоч трохи слідкували за плідною біографією скандальних акторів, не секрет, що подібні акції на замовлення для них - не новина. За гроші вони готові і рідну матір продати, тому подібний фейк про Зеленського цілком у стилі цих людей.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Іван Охлобистін
Іван Охлобистін

Наразі "путінські молодчики" перебувають на спільних зйомках у Мурманській області. Судячи з усього, гонорари їх не надто влаштовують, оскільки вони погодилися на розповсюдження відвертої маячні про Зеленського.

"Тільки Зеленський! Якщо він виграє - Крим наш! Все наше!", - скандують прислужники окупантів на відео, яке у мислячої людини нічого, окім огиди та обурення, викликати не може.

Відеофейк активно коментують у мережі українці.

"Пореченков стріляв у донецькому аеропорту в бік українських військових. Обидва артиста підтримували анексію Криму і неодноразово закликали до захоплення України. І Пореченкову, і Охлобистіну заборонений в'їзд в Україну", - нагадують користувачі.

Варто нагадати, що це не перша нападка на слугу народу. Буквально вчора перелякані конкуренти накинулися на свого головного опонента через маєток шоумена в Італії. Однак вони "забули", що наразі він - не президент і не депутат, і поки що не забов'язаний звітуватися про свої статки.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

А от подробицями про свої вілли на берегах сонячної Іспанії оскаженілі кандидати поділитися забули. До речі, навряд чи ці квадратні метри є у їх деклараціях.

Нагадаємо, активістка Ліза Богуцька розповіла у своєму Facebook про новий фейк на кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український співак Святослав Вакарчук записав передвиборчий ролик, на який послідувала неоднозначна реакція користувачів.

Також Знай.ua писав про те, що в мережі ходить новий фейк, що стосується кандидата в президенти України Володимира Зеленського.