Відомий журналіст Денис Іванеско розповів, чому похід Святослава Вакарчука у парламент ознаменується провалом.

Відповідний допис він зробив на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, Іванеско відзначив, що Святослав Вакарчук вже був народним депутатом у далекому 2007 році, проте "прогуляв" половину засідань українського парламенту. Крім того вже через рік він склав мандат і пішов з політики.

"Чому у Вакарчука не вийде? Він був в раді в 2007. Прогуляв половину засідань і не подав жодного законопроекту. Запам'ятався ... ні чим( Через рік здався і склав мандат. Навіщо він йде вдруге?", - відзначив журналіст.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того він зазначив, що не розділяє ажіотажу довкола заяви Вакарчука. Адже на його думку співак не зможе повторити вражаючий успіх свого візаві Володимира Зеленського, який виграв президентські виборі з величезним відсотком підтримки.

"Не розумію ажіотажу. Успіх Зе Вакарчуку не повторити - там інша природа. Я давно перемикаю радіо, коли чую його пісні, що заповнюють бездарні квоти. Після сосен у нього нічого кращого не було. Вакарчук - загасаюча зірка минулого. Його кращі дні позаду і політика не дасть другого дихання. Ось якщо б Jerry Heil пішла в раду або Потап - ось це був би номер!", - відзначив Іванеско.

Почему у Вакарчука не получится? Он был в раде в 2007. Прогулял половину заседаний и не подал ни одного законопроекта....

Geplaatst door Denys Ivanesko op Woensdag 8 mei 2019

Нагадаємо, відомий український музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що збирається брати участь у парламентських виборах, які відбудуться восени 2019 року. Крім того, новоспечений політик заявив, що вже зовсім скоро, 16 травня, розсекретить свою команду.

Як повідомоляв "Знай.ua", на думку відомого українського аналітика Юрія Романенка, Святослав Вакарчук - сумний клоун виборчої кампанії 2019 року. Схоже, що відомий співак дуже хотів спробувати себе в ролі президента, але сміливості не вистачило.

Також "Знай.ua" писав, що популярний український співак і вокаліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який раніше відмовився балотуватися в президенти, записав відеозвернення до українців. Музикант, аналізуючи хід виборчої кампанії, зазначив, що передвиборна боротьба кандидатів в першу чергу орієнтована на форму, а не на зміст.