Юрист Михайло Шнайдер показав "подарунки" для виборців з нагоди Дня перемоги 9 травня, які роздає скандальний нардеп партії БПП у себе на Одещині.

Олексій Гончаренко
Олексій Гончаренко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Судячи з фото, до "подарункового набору" для електорату Гончаренка входять коробка цукерок, пляшка шампанського, чашка і, звісно ж, агітаційна продукція з регаліями та заслугами однопартійця Порошенка.

"Ось такими "подарунками" знаменитий Одесит–Альоша почав засівати 187-ий округ в рідній Одеської області. Невже він сподівається знову пройти в Раду? Невже він думає, що у народу України така коротка пам'ять? Невже за коробку дешевих цукерок, пляшку шампанського і чашку, можна купити голоси виборців? Я сподіваюся, що ні. Я сподіваюся, що українці нарешті зробили потрібні і, головне, правильні висновки. І в новому складі парламенту, ми більше ніколи не побачимо цих персонажів...", - написав юрист.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вот такими "Подарками" знаменитый Одессит–Алеша начал засевать 187-ой округ в родной Одесской Области. Неужели он...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 9 mei 2019

"Нічого собі? Навіть з вінішком? Росте пацан", "Гнати безсовісну людину наглу брехуна який не поважає людей!", "Від корита йти не хочеться", "Олексій, відпочивайте, ви і так "багато" зробили.З нас досить", "Заллють очі - проголосують", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, скандальний нардеп від БПП Олексій Гончаренко влаштував справжню істерику через питання від представника штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова і ведучих телепрограми.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представник партії чинного президента Петра Порошенка, народний депутат Олексій Гончаренко в прямому ефірі програми "Право на владу" забажав від Володимира Зеленського, щоб він негайно подав законопроект про імпічмент президента.

Також Знай.ua писав про те, що скандальний депутат партії Петра Порошенка Олексій Гончаренко оскандалився у прямому ефірі програми "Право на владу", забажавши від Володимира Зеленського, щоб той негайно подав законопроект про імпічмент президента.