Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані хоче в блізжайшее час постетьи Україну, щоб переконати нову владу не припиняти розслідування, вигідну лідеру Америки.

Передає Хвиля.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Ми не втручаємося у вибори, ми втручаємося в розслідування, на що ми маємо право", — говорить адвокат.

Джуліані хоче зустрітися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, щоб переконати його в тому, щоб розслідування, вигідні для Трампа, не припинялися.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Перше розслідування стосується прокурора Роберта Мюллера і російського втручання у вибори президента США. Друге – зв'язку сина екс-віце-президента Джозефа Байдена Хантера з українською газовою компанією.

"Нічого незаконного в цьому немає. Хтось може вважати це неналежним. І це не зовнішня політика — я прошу їх провести розслідування, яке вони вже ведуть і що інші люди радять їм припинити. А я маю намір дати їм підстави не припиняти його, тому що ця інформація буде дуже корисна моєму клієнту і може бути корисна нашому уряду", — підкреслює Джуліані.

У випадку, якщо зустріч із Зеленським відбудеться, адвокат Трапа розповість всю інформацію "про людей, які його (Зеленського) оточують, і скажу, як важливо провести повноцінне і справедливе розслідування".

За його словами, Трамп підтримує Зеленського на посту президента України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Р. Джуліані не уточнює, чи знає Трамп про зустріч адвоката з Зеленським.

"По суті, він знає, чим я займаюся, будучи його адвокатом", —говорить захисник Трампа.

Нагадаємо, Депутати знову перенесли дату інавгурації Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський жорстко звернувся до Ради і Порошенко

Також "Знай.ua" писав про те, що У Зеленського розповіли про перше призначення і законах