Адвокат американського президента Дональда Трампа і його близький друг Рудольф Джуліані в ефірі Fox News ошелешили гучною заявою. Зокрема, Джуліані назвав прізвище ворога Америки в оточенні новообраного президента України Володимира Зеленського. Як пояснив Джуліані, скасували візит саме з тієї причини, що в команді нового президента є вороги Трампа.

"Джентельмен по імені Лещенко", - додав адвокат Трампа.

Далі він згадав про "комірну книгу" "Партії регіонів", яку раніше опублікував нардеп, нині радник Зеленського, Сергій Лещенко.

"Це справа загуло так, як в ньому не було правди", - додав адвокат.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Пізніше Сергій Лещенко у соцмережі прокоментував висловлювання Джуліані і піддав сумніву їхню правдивість.

"Думаю, все простіше - Джуліані зрозумів, що Луценко його систематично обманював. Луценко 1) бреше що справа Буризмы закрили через Байдена - а його закривав сам Луценко 2) бреше що чорна бухгалтерія сфальсифікована - а є експертизи, що ні в) бреше про те що мене і Ситника засудили за втручання у вибори - це був адмінсуд за позовом Розенблат і рішення не вступило в законну силу", - зазначив нардеп.

Варто нагадати, що "амбарною книгою Партії регіонів" вважаються документи, які в травні 2016 року нардеп Сергій Лещенко і генерал СБУ Тріпак передали в Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. У них йдеться про витрати "регіоналів" у другому півріччі 2012 року. Також там є цілий перелік прізвищ відомих українських політиків. Є там і прізвище колишнього голови передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Пола Манафорта, який отримав за свої послуги понад $30 млн. Влітку минулого року суд США визнав його винним за 8 з 18 пунктів звинувачень у фінансовому шахрайстві.

Нагадаємо, Депутати знову перенесли дату інавгурації Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський жорстко звернувсядо Ради і Порошенко

Також "Знай.ua" писав про те, що У Зеленського розповіли про перше призначення і законах