Андрію Парубію вирішили згадати випадок дворічної давнини, коли він зганьбився під час спільній фотосесії з головою комітету Палати радників Парламенту Японії в закордонних справах і обороні Такасі Уто. На брюках у спікера була розстебнута блискавка, що відразу породило жарти серед українців. Не обійшли жителі нашої країни і піджак не за розміром.

Зазначимо, що на сайті українського парламенту фотографію відфотошопили, «застібнувши» блискавку.

Пам'ятну зустріч вирішив згадати український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виклав знамените фото з лаконічним написом: "Що не так на фото?"

Что не так на Фото?

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 10 mei 2019

Українці в коментарях стали ділитися своєю думкою на рахунок фото і того, що там не так:
"На Парубію чужий піджак. Десь вкрав", "Сорочка виглядає, як зозуля в годиннику, "Шпаківня відкрита", "Ворота потрібно закривати", "Підстрелене неподобство з роззявленим срамом...", "Внизу піджака, "небіжчик в хаті двері відчинені", ширінка розстебнута. Піджак, як і Андрюха, не свій.", "Жах, ширінка розстебнута... та й костюмчик замалий".

"Аналізи здавав", "Має бути соромно в такому вигляді перебувати навіть за "лаштунками", не те, щоб фотографуватися", "Ось що значить, працювати і не паритися через дрібниці", "Що з нього взяти-пожаліти і пробачити", "Не чути в мозку навіть шарудіння – це вам не шубу в труси заправляти", "Воно і в штанях порядок навести не може,не кажучи про роботу,позорище"


"Це у них так прийнято" - написала українка і забезпечила коментар фото Петра Порошенка у такій же незручній ситуації.

Не пройшов повз і український політик і колишній Кандидат у президенти Ігор Шевченко, який помітив відразу три "косяка"

"Ширінка розстібнута, краватка зав'язана занадто високо (має ледве торкатися ременя), піджак завузький - складки біля ґудзиків). Я не великий експерт по стилю, але базові речі треба знати"

Нагадаємо, у Зеленського прокоментували призначення нового командувача ООС: до Порошенка є питання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський написав потужного листа Парубію через інавгурацію: 19 травня і крапка.

Також портал Знай.ua писав, полк "Азов" святкує п'яту річницю з дня заснування.