Президент Росії Володимир Путін несподівано змінив стиль, знявши офіційний костюм і з'явившись на публіці в джинсах і білих кросівках.

Відповідні знімки були опубліковані на Telegram-каналі Пул N3.

В новому образі російський лідер з'явився в освітньому центрі "Сіріус" в Сочі. Користувачі проте зовнішній вигляд президента Росії не оцінили, звернувши увагу, що його приїзд в "Сіріус" постановочний.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, телеканал ABC News опублікував уривок трансляції матчу Нічної хокейної ліги з участю президента Росії Володимира Путіна, який вітаючи глядачів впав, спіткнувшись об червоний килим.

Президент об'їжджав по колі майданчик і махав руками глядачам. При цьому він не помітив червоний килим, який був розстелений вздовж бортика.

Путін запнувся про нього ковзанами і впав. Товариші по команді спробували його зупинити, але не встигли.

На гала-матчі Нічної хокейної ліги президент виступав за команду "Легенди хокею".

Суперником була "Збірна Нічної ліги". Першу шайбу Путін закинув вже на другій хвилині. Спочатку прес-служба Кремля і прес-служба НХЛ розійшлися в оцінці загального числа шайб, закинутих президентом ( у повідомленні Кремля говорилося про 10 шайб, в НХЛ - 8 і одну гольову передачу), однак пізніше в прес-службі уточнили, що глава держави закинув дев'ять шайб.

Зазначимо, российский президент Володимир Путін знову став об'єктом для насмішок. На цей раз Володимир Путін зганьбився з телефонним дзвінком президенту Сполучених Штатів Дональду Трампу. Про це у своєму мікроблозі Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов.

Нагадаємо, мережа сходить з розуму від оновленої взуття Путіна: "Страшно подумати, що він одягне в наступний раз".

Як повідомляв Знай.uа, старіючий двійник Путіна жорстко облажався перед випускницями, все пішло не за планом: відео.

Знай.uа писав, фура, кокаїн та інші фейки: Зеленському відкрили очі на "замовника".