Ймовірна коханка російського президента Володимира Путіна, олімпійська чемпіонка Афін-2004 з художньої гімнастики Аліна Кабаєва в неділю, 12 травня, святкує свій 36-й день народження.

Про це повідомляє "Политека".

Аліна Кабаєва — заслужений майстер спорту з художньої гімнастики, вона є переможницею XXVIII літніх Олімпійських ігор 2004 року в Афінах, бронзовим призером XXVII Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, має статус дворазової абсолютної чемпіонки світу, п'ятикратної абсолютної чемпіонки Європи і шестиразової абсолютної чемпіонки Росії.

Екс-спортсменку все частіше називають "головною коханкою Росії". Саме її називають коханою жінкою російського президента Володимира Путіна і ходять чутки, що вона навіть народила йому двох дітей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

6 червня 2013 року в Інтернеті з'явилася інформація про те, що Володимир Путін розлучається з дружиною Людмилою. А в березні 2014 року прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що Володимир і Людмила офіційно розлучилися. Вважається, що саме Кабаєва — жінка, заради якої лідер кинув дружину.

У 2009 році подейкували, що Кабаєва народила сина Путіну. Зараз хлопчику Дмитрику 10 років та його схожість з російським президентом вражає.

Варто відзначити, що від першої дружини Людмили у Путіна є дві дочки — Марія і Катерина, які нечасто з'являються перед пресою, відпочивають тільки на закордонних курортах і утримуються від використання соціальних мереж, через які багато ЗМІ добувають інформацію.

Щоб хоч якось прояснити ситуацію, відомі блогери і журналісти неодноразово шпигували за сім'єю президента та проводили масштабні розслідування, за результатами яких з'ясували, діти Путіна отримали вищу освіту, влаштувалися на роботу і продовжують займатися улюбленим хобі. Вони – погодки, народилися в 1985 і 1986 році відповідно, названі на честь бабусь по матері й батьку.

Як повідомляє агентство Reuters наймолодша із дочок Путіна – Катерина успішно вийшла заміж за Кирила Шамалова, одного із управлінців нафтохімічної компанії «Сибур» і власником цілого стану, який за інформацією з різних джерел варіюється від 800 млн до 2 млрд доларів США. Де саме зараз проживає Катерина і Кирило – величезний секрет для преси, проте можна практично з 100% вірогідністю вказувати на Москву, оскільки дівчина тут займається науковою діяльністю. Вона практично в усьому рівняється на батька, адже прекрасно знає, як Путін зміг стати тим, ким ми його знаємо.

Як повідомляв раніше Знай.uа, президент України Володимир Зеленський може ініціювати скасування процесу декомунізації українських міст.

Також Знай.uа писав про те, що вчитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.