Президент України Петро Порошенко нагородив голову Європейської Ради Дональда Туска орденом Ярослава Мудрого.

"Пишаюся можливістю нагородити великого друга України, президента Європейської Ради Дональда Туска високою державною нагородою: орденом Ярослава Мудрого", – сказав Порошенко.

Порошенко подякував Туска за підтримку України:

"на нашому спільному шляху повернення в єдину сім'ю європейських народів і відстоювання нашого суверенітету і територіальної цілісності".

Гордий можливості нагородити великого друга України, Президента Європейської Ради Donald Tusk високою державною нагородою –орденом Ярослава Мудрого. Щиро дякуємо, пане Президенте, за глибоке розуміння і надійну підтримку України та українців на нашому спільному шляху повернення в єдину родину європейських народів та відстоювання нашого суверенітету та територіальної цілісності.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Петро Порошенко op Maandag 13 mei 2019

Туск також подякував Порошекно, зазначивши, що пишається цією нагородою.

Варто нагадати, що Шокуючі подробиці про людей, які отримали в останні дні нагороди від Порошенка обговорюють українці. Ці люди могли б від них відмовитися. В ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA таку заяву зробив український блогер і волонтер Олексій Мочанов.

Коментуючи інформацію про те, що чинний президент України Петро Порошенко присудив державні нагороди ряду чиновників, діячів духовенства, мистецтва, освіти і бізнесу, відомий блогер каже, що зараз світ на нас дивиться з тугою і роздратуванням.

"То ми бачимо якісь малозрозумілі 273 нагородження, то спікери на каналі ЗІК у Наташі Влащенко говорять про те, що треба ліквідувати Міністерство культури за непотрібністю, і при цьому вони, напевно, не знають, що буквально за 3 години до цього Порошенко нагородив Нищука... Одні люди звинувачують людини в кришуванні орлова, і тут же він "спливає" в списку нагороджених у Петра Олексійовича...", - пояснює свою позицію Мочанов.

Нагадаємо, Шустер нагадав Порошенку 5 років "по-новому"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко хоче відкласти інавгурацію Зеленського

Також "Знай.ua" писав про те, що Богуцька показала, що спільного у Порошенка і Путіна