Спікер Володимира Зеленського Дмитро Разумков прокоментував кандидатуру на посаду глави адміністрації слуги народу, майбутні призначення топ-чиновників та розповів, чи буде перенесено головний офіс президента.

Відповідною інформацією він поділився у ексклюзивному інтерв'ю для Рoliteka.

"Якщо ми говоримо про міністрів, то сьогодні вам конкретних особистостей, які будуть претендувати на ту чи іншу посаду, президент називати не буде. Тут ще є питання національної безпеки, давайте не забувати, що ми живемо в умовах війни. Якщо ми говоримо про главу Генерального штабу, то називати прізвище також недоцільно, поки президент офіційно не приступив до своїх повноважень", - відзначив Разумков.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також експерт розповів про можливість перенесення офісу президента з Банкової в інше місце і про те, як відбувається відбір кандидатів у команду Зеленського.

"Я вважаю, що главою Адміністрації Зеленського має стати людина без політичного минулого. Це було би правильно. Щодо перенесення адмінбудівлі - з Банковою було пов'язано ряд подій, апозитивних для історії України. Звісно, перенесення Адміністрації - це дороговартісний проект, там є багато комунікативних особливостей та речей, пов'язаних із безпекою. Брати гроші з бюджету ніхто не буде, однак важливо знайти інше місце роботи для Зеленського. Можливо, це буде окремий офіс для президента, а не перенесення усієї адміністрації. Час щось змінювати у тих традиціях, які є. Наразі ми активно працюємо над цим питанням", - резюмував радник Зеленського.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрували вже шостий проект постанови щодо проведення інавгурації Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Оболонський районний суд присудив новообраному президенту Володимиру Зеленському штраф у розмірі 850 гривень з причини демонстрації бюлетеня при проведенні голосування у другому турі виборів 21 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.