Українцям показали усю повноту безглуздості маніпуляцій чинної влади в контексті явного затягування інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією діляться користувачі у Facebook.

У повідомленні йдеться, що Верховна Рада відмовляється голосувати за запропоновану Володимиром Зеленським дату інавгурації 19 травня, оскільки у цей день в Україні вшановують жертв політичних репресій. Однак це не заважає меру Києва Віталію Кличку влаштовувати "масові гуляння", заплановані у столиці саме на цей день.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Знаєте, що таке тупість, яка межує з ідіотизмом? Це коли купка ряджених кричить, що інавгурацію 19 травня проводити не можна - день скорботи у них по репресованих. А паралельно їх політичний союзник Кличко цього ж дня організовує у Києві свято із розмахом, концерти та ярмарок. Які ж ви чорти... Навіть домовитися не можете", - відзначає автор публікації.

"Ярмарок скорботи", "Просто мер не знає, що свято і день скорботи - це не одне і те ж саме", "Апогей цинізму зі сторони депутатів і влади! Як же вони бояться втратити владу! Ми їм про це нагадаємо на виборах до Ради восени", - обіцяють розлючені українці.

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на 19 травня.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це повідомляє РБК-Україна.

У команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.