Сьогодні в парламенті повинні були голосувати за дату інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. В силу цього в парламенті був хоч і невеликий, але аншлаг. З'явилися навіть ті депутати, які рідко відвідують засідання, як наприклад член Опозиційного блоку Юлія Льовочкіна, також на роботу вийшла її колега Наталія Королевська, яка недавно народила. Але все було даремно, дату голосування визначать 15 мая.

Ймовірно в силу того, що в Раду прийшло незвично багато парламентаріїв, місця всім на парковці не вистачило, і багато нардепів припаркувалися прямо на проїжджій частині вулиці Грушевського. Хоча, треба сказати, що там вони паркуються регулярно, так як це зручно.

Все козирні місця були зайняті

Народний гнів

Але сьогодні у деяких киян терпець увірвався, і вони вирішили провчити тих, хто неправильно паркується і тим самим заважає іншим учасникам руху. На автомобілях припаркованих неправильно поруч з Верховною Радою з'явилася наклейка «Лось на дорозі».

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Група хлопців ходила від машини до машини, і клеїли ці наклейки на лобові і задні скла автомобілів.

Країна повинна знати своїх героїв

«Ось на цю ми вже клеїли машину, - сказав нам один з них. - Господар прийшов наклейку здер і назад пішов. Машина так і стоїть. Ми йому ще раз наклеїмо».

За словами активістів, вони не представляють ніякої громадської організації, це їх особиста ініціатива.

Також їм вдалося зловити одного з депутатів, але на всі претензії він відповідав, що не в курсі і не знає, чим допомогти.

З такими наклейками набагато красивіше стало

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що кума Президента носить сумочку вартістю 17 мінімальних пенсій.

Також ми писали, що соратниця Тимошенко змінила недорогу сумку на Dolce & Gabbana за десятки тисяч.

Чоловіки не відстають від жінок, Знай.ua повідомляв про те, що депутати люблять купувати годинник і авто одного бренду.