Новообраний президент Володимир Зеленський для виконання своїх передвиборчих обіцянок має очиститися від "прилипак" з минулого та кримінальних олігархів.
Про це особистий адвокат Трампа Рудольф Джуліані розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Анопченку.

Він вказав, що українські президентські вибори здивували світ демократичністю та прозорістю. Тепер — час для переходу влади та можливості Зеленського виконувати свої обіцянки.

"Для цього він має очиститися від прилипак з минулого та кримінальних олігархів — Ігоря Коломойського та інших. Тих, щодо яких ведуться розслідування в Америці, тих, хто перешкоджає нашій прямій комунікації з обраним президентом Зеленським", — сказав Джуліані.

11 травня стало відомо, що адвокат Дональда Трампа, Рудольф Джуліані, який мав приїхати в Україну для зустрічі з Зеленським, скасував свій візит.
Новообраний президент Володимир Зеленський, за словами радника, дізнався про приїзд та скасування візиту персонального адвоката президента США Дональда Трампа, Рудольфа Джуліані, зі ЗМІ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще


Причиною скасування візиту стали "виснажливі атаки", яким піддали Джуліані після анонсування свого візиту. Крім того, адвокат Трампа припустив, що в Україні він опиниться у середовищі людей, які є "ворогами президента", у деяких випадках і "ворогами США".
Зокрема серед причин скасування свого візиту Джуліані назвав народного депутата Сергія Лещенка.


Так, адвокат Трампа звинуватив Лещенка у публікації "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, в якій ідеться про виплати грошей екс-главі передвиборчого штабу Трампа Полу Манафорту. Джуліані назвав фейком цю історію. Проте насправді першою про цю "амбарну книгу Партії регіонів" написала газета The New York Times.

Нагадаємо, екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з'явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці.

Як повідомляв Знай.ua, у Twitter показали обід Порошенка.
Також Знай.ua писав, що українцям пояснили, чому Рада "ховає" від слуги народу булаву.