Українці прокоментували заяву лідера гурту "Океан Ельза" Святослава Вакарчука про намір брати участь у парламентських виборах, які відбудуться в Україні восени, з новоствореною партією.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Варто нагадати,що музикант заявляв також про те, що йде у президенти і багато шанувальників були готові віддати за нього свої голоси. Однак у останній момент Вакарчук відмовився, чим добряче розчарував армію фанатів та потенційних виборців.

Коментарями з приводу "спроби №2" музиканта українці поділилися у Facebook.

"Завтра Вакарчук нарешті оголосить, що йде в президенти", - написав Антон Ходза.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Завтра Вакарчук нарешті оголосить, що йде в президенти.

Geplaatst door Anton Hodza op Woensdag 15 mei 2019

"В патріархи", "Я не гальма, я - повільний газ", "Оголошення буде зроблено на Євробаченні. Голосно", "У 2035 році", "В почесні президенти університету Шевченка. Але не точно. І може не Шевченка. Але не факт", "Не точно, але інстаграм під вибори завів", "То він збирається повернутися з попередньої спроби. Яку так і не спромігся зробити", - іронізують українці.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук анонсував свою партію, чим викликав хвилю обурення в українців.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який вже встиг невдало "сходити" в політику, планує йти на парламентські вибори з новою партією, яка отримала назву "Голос". А в середу, 15 травня, Вакарчук сам побічно підтвердив ці чутки своїм новим постом в Facebook.

"Друзі, приходьте завтра на оглядовий майданчик біля музею історії України, щоб почути разом зі мною новий голос", – написав музикант.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з'явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці і хоче взяти участь у виборчих перегонах.

Також Знай.ua писав про те, що Святослав Вакарчук до останнього думав йти в президенти, чи не йти, тягнув з відповіддю до останнього.