У четвер, 16 травня, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук представив свою партію "Голос", з якою планує йти на парламентські вибори.

Партія "Слуга народу" може створити коаліцію з партією "Голос", про створення якої сьогодні оголосив Святослав Вакарчук. Про це заявив радник Зеленського Олександр Данилюк, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Данилюка, для такого об'єднані потрібні необхідні умови – коаліція можлива в тому випадку, якщо партія Вакарчука буде розділяти принципи новообраного президента Володимира Зеленського.

Разом з тим, коментуючи створення партії Святослава Вакарчука "Голос" і заяву музиканта про участь в парламентських виборах, Данилюк заявив про готовність створювати коаліцію в новому парламенті "з усіма, хто буде поділяти принципи команди Зеленського".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про створення своєї партії "Голос" та представив її громадскості.

Як повідомляв портал Знай.ua, Святослав Вакарчук анонсував свою партію, чим викликав хвилю обурення в українців.

Також Знай.ua писав, наміри Вакарчука не стали сюрпризом для громадськості. Після того, як він відмовився брати участь у виборах президента, багато політичних експертів прогнозували його появу в парламенті.