Чинний президент України Петро Порошенко наказав готувати інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Відповідний указ підписано у четвер, 16 травня.

Відтак для інавгурації створять організаційний комітет, яких за два дні має затвердити заходи, пов'язані з інавгурацією, - пише Politeka.

Володимир Зеленський

Міністерство закордонних справ запросить іноземні делегації, Міністерство внутрішніх справ забезпечить порядок під час підготовки та безпосередньо інавгурації, Кабмін — фінансову складову, а Держкомтелерадіо — має широко висвітлити інавгурацію у ЗМІ.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До оргкому увійшли глава МЗС Павло Клімкін, міністр культури Євген Нищук, перший заступник Генштабу Ігор Колесник та інші.

Нагадуємо, що інавгурація Зеленського відбудеться 20 травня о 10 годині. Хоча сам Зеленський наполягав на проведенні 19 травня.

Також нагадаємо про те, що Петро Порошенко в останній тиждень свого президентства вирішив провести масові кадрові ротації.

Як повідомляв портал Знай.ua, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що радник новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розкрив плани слуги народу щодо парламенту після інаугурації, яка відбудеться вже в понеділок, 20 травня. У Зеленського відповіли, що буде з парламентом.