Екс-представник Петра Порошенка у Верховній Раді Ірина Луценко дала декілька порад новообраному президенту Володимиру Зеленському.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

Про це повідомляє ТТ-Инфо.

Скандально відома любителька гострого слівця Луценко порадила слузі народу переконувати опонентів, не слухати олігархів, працювати з міжнародними партнерами та вивчити державну мову.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вищезгадані поради політик озвучила під час брифінгу після оголошення про відставку з посади представника глави держави в парламенті.

"Серед "побажань" дружини Генарального прокурора України можна виділити наступні: терпляче переконувати народних депутатів, а не воювати з ними, пропонувати парламенту такі законопроекти, які політично неможливо не підтримати і за які буде голосувати навіть опозиція, бути принциповим і не слухати олігархів, бути президентом всіх українців і прислухатися до конструктивних пропозицій, співпрацювати з міжнародною коаліцією, вивчити державну мову і освоїти таким чином "м'яку зброю", розглянути напис на булаві латинською мовою зі змістом "Все повертається" і пам'ятати це вираз при прийнятті рішень", - розповідає джерело.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка
Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

Нагадаємо, у п'ятницю, 17 травня, стало відомо про те,що Ірина Луценко подала у відставку з посади представниці президента Петра Порошенка у Верховній Раді.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

Про це повідомляє Hromadske.UA з посиланням на джерела у парламенті.

Варто нагадати, що відставці представниці чинного гаранта передувало рішення окружного адмінсуду Києва, який заборонив представнику чинного президента України Петра Порошенка в парламенті Ірині Луценко виступати на погоджувальній раді у Верховній Раді.

За інформацією юристів, таке рішення було прийнято за позовом народного депутата від фракції "Батьківщини" Сергія Власенка до голови Верховної Ради України Андрію Парубію. В задоволенні решти позовних вимог було відмовлено.

суд
суд

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі активно обговорюють ситуацію з роздачею нагород чинним президентом України Петром Порошенком.

Також Знай.ua писав про те, що через 24 дні після того, як Порошенко програв вибори, гарант почав призначати і звільняти кадри.