Команда чинного президента України Петра Порошенка тане, як сніг на сонці. Слідом за главою АП Віталієм Ковальчуком і представником глави держави Іриною Луценко, йде і Олександр Турчинов - секретар РНБО.

У п'ятницю, 17 травня, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов оголосив, що йде у відставку.

Турчинов подав відповідну заяву наразі ще чинному президенту Петру Порошенку. У ній секретар РНБО зазначив, що з огляду на припинення повноважень президента, який його призначав на цю посаду, йде у відставку.

Турчинов також заявив, що хоче в армію, хоча ще донедавна нібито збирався створити і очолити Християнську партію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Турчинов обіймав посаду Секретаря РНБО з 15 грудня 2014 року.

Після Євромайдану з 23 лютого по 7 червня Турчинов був виконувачем обов'язків президента України. Під час його правління на Донбасі було розпочато АТО. Також почався процес заборони Комуністичної партії, а Верховна Рада прийняла низку законів, необхідних для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом.

Нагадаємо, Турчинов активно працював над створенням нової партії, у якій мав бути своєрідний релігійний акцент.

Як повідомляв портал Знай.ua, після відставки Віталія Ковальчука та Ірини Луценко стало відомо про те, що Турчинов також збирається йти з поста.

Також Знай.ua писав, у п'ятницю, 17 травня, стало відомо про те,що Ірина Луценко подала у відставку з посади представниці президента Петра Порошенка у Верховній Раді.