Перший заступник голови Служби безпеки України та начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ Павло Демчина подав у відставку.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook радник глави СБУ Ярослав Антоняк.

"Перший заступник глави СБ України генерал-полковник Павло Демчина подав у відставку", - написав Антоняк.

До слова, нещодавно Петро Порошенко присвоїв Демчині звання генерал-полковника.

Перший заступник Голови СБ України (The Security Service of Ukraine) генерал-полковник Павло Демчина подав у...

Geplaatst door Yaroslav Antonyak op Vrijdag 17 mei 2019

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Що відомо про Павла Демчину
Генерал-полковник, перший заступник голови СБУ- начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки. За інформацією журналістів, його громадянська дружина Ольга Воловчук є володаркою 4 елітних авто, живе у двоповерховому будинку і володіє земельною ділянкою недалеко від маєтку в Петропавлівській Борщагівці.

Мати Демчини протягом останніх років стала власницею трикімнатної квартири в новобудові в Рівному і будинку на 170 квадратних метрів в передмісті обласного центру.

У паперовій декларації Павла Демчини ці володіння відсутні - він не задекларував жодного майна і прописаний в гуртожитку СБУ.

Антикорупційні органи відкрили справу проти Павла Демчини. НАБУ інкримінувало йому незаконне збагачення, однак він заперечував цю інформацію і назвав дії детективів "злочинними". Недавно справу проти Демчини благополучно закрили.

Нагадаємо, 18 березня НАБУ закрило справу проти Першого заступника голови СБУ Павла Демчини.

Як повідомляв портал Знай.ua, 17 травня, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов подав у відставнку.

Також Знай.ua писав, Ірина Луценко подала у відставку з посади представниці президента Петра Порошенка у Верховній Раді.