Після того, як "Народний Фронт" колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка вийшов з коаліції, таким чином розваливши її та зробивши неможливим розпуск парламенту, члени Верховної Ради вже готуються створити нове об'єднання.

Український журналіст Олександр Дубинський прокоментував витівку народних депутатів. Він обурився рішенням парламентаріїв у своєму відеоролику на YouTube.

Як відомо, у п'ятницю, 17 травня, представники "Батьківщини" і БПП заявили, що готові взяти участь у формуванні нової парламентської коаліції.

Перед цим глава партії "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що стара коаліція вже виконала своє завдання.

Олександр Дубинський обурився висловлюванням депутата. За його словами, не можна назвати жодного хорошого досягнення розваленої коаліції під назвою "Європейська Україна".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Свою претензію блогер висунув і на адресу "Батьківщини". Він поцікавився, чому партія свого часу покинула коаліцію, якщо тепер має намір знову в неї вступити.

"Яке ці сволоти мають право говорити про якусь коаліцію, про вихід з коаліції, про захід в коаліцію. Таке враження, що у нас війни немає. Ось у мене таке враження, що ми живемо в мирній країні, що розвивається, і у нас в парламенті диспут про те, як правильно будувати атомні електростанції і марсоходи … У країні йде війна, кожен день я читаю зведення з фронту про те, що гинуть солдати, а вони виходять з коаліції. Тоді не кажіть про війну … тоді пиз*уйте самі на фронт", - емоційно висловився блогер.

Нагадаємо, 17 травня "Народний Фронт" вийшов із коаліції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дубинський пояснив, чому "Народний фронт" вийшов з коаліції

Також Знай.ua писав, Дубинський показав зв'язок Порошенка з Фірташем.