Журналіст Олександр Дубинський розкрив скандальну правду про "корупційний ланцюг", кінці якого пов'язують чинного президента Петра Порошенка та олігарха Дмитра Фірташа.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це журналіст розповів у своєму відеоблозі "Суб'єктивні підсумки дня", повідомляє Рoliteka.

"Є "прекрасна" новина про іще одного злодія у оборонці - мова йде про спільника Порошенка, який обкрадав армію разом із Свинарчуком та Гладковським. Це Алеров - генерал,який був командувачем Національної гвардії - Порошенко звільнив його буквально тиждень тому. Його "підозрюють" у розкраданні 80 мільйонів гривень з Національної гвардії", - розповідає журналіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Юрій Алегров

Дубинський додає, що Алеров передав територію у районі столичного Печерську під будівництво висоток компанії "УкрБуд", і коли ці будинки були вже збудовані на земельних ділянках Міноборони, частина квартир повинна була перейти у власність Міноборони з метою надання військовим житла.

"Замість цього Алеров змінив ці квартири на Печерську на "такі ж самі" квартири, але десь у глибокій ж*пі, і там їх роздав. Різниця у ціні - 5 мільйонів доларів. За це, відповідно, за нього зараз і взялися. Однак компанію "УкрБуд", за якою стоїть Льовочкін, ніхто не чіпає. Схема розграбування армії в рази масштабніша, ніж ми звикли собі уявляти", - підкреслив Дубинський.

"Людина, яку Порошенко призначив главою Нацгвардії, вкрала у армії 5 мільйонів доларів. За ним стоїть Льовочкін, а за Льовочкіним, як відомо, - Фірташ, спонсор партії Опоблок. І, найголовніше, Дмитро Фірташ - це людина, яка брала безпосередню участь у виборах Порошенка президентом у 2014 році".

Дмитро Фірташ

"Розкрадання армії здійснювалося не просто спільниками Порошенка, а мафіозною групою, яка, власне, Порошенка президентом і зробила", - резюмував Дубинський.

Нагадаємо, начальник охорони Петра Порошенка Юрій Федоров призначений президентом заступником начальника Головного управління розвідки Міноборони.

Як повідомляв раніше Знай.ua, новим главою Конституційного суду України стала Наталія Шаптала.

Також Знай.ua писав про те, що журналіст "Наші гроші" Юрій Ніколов прокоментував скандал із нагородженням Петром Порошенком директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.