Журналіст "Наші гроші" Юрій Ніколов прокоментував скандал із нагородженням поки що чинним президентом Петром Порошенком директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Сергій Тараненко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Варто нагадати, що Тараненко підозрюють у заволодінні 93 млн грн ($3,6 млн) "Укрзалізниці".

"Порошенко вже настільки йо*нувся на грунті корупції, що нагородив орденом помічника Дубневича, якого НАБУ прямо зараз веде у в'язницю. Про це не можна не знати. Про це не можна не знати навіть рукож*пим ідіотам Адмінстрації президента. Про звинувачення Тараненка в розкраданні "Укрзалізниці" писали відкритим текстом в новинах. Про арешт його майна публікували на всіх стовпах. А Порошенко подарував йому орден", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Порошенко уже настолько йо*нулся на почве коррупции, что наградил орденом помощника Дубневича, которого НАБУ прямо...

Geplaatst door Юрий Николов op Maandag 13 mei 2019

Українці масово підтримали гнівний месседж Ніколова.

"На жаль, цього Порошенка-АЛЯ-Янукович вибрали собі ми самі великою більшістю! І за 5 років ніхто з нас, окрім народовольця Н.Савченко, його "на вили" не підняв, на жаль. Але, зараз майже усі стали сміливим, коли Пороху залишилися лічені місяці у владі!?", "Орден, кажете? Молодець,мабуть нормально ділився", "Будь-який каприз за ваші гроші" - пишуть розлючені користувачі.

Нагадаємо, поки ще чинний президент України Петро Порошенко "віддячив" скандальному директору "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. Відомо, що Тараненко НАБУ підозрює у заволодінні 93 млн грн ($3,6 млн) "Укрзалізниці".

Відомо, що указ про присвоєння ордена підписаний президентом ще 4 травня. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.

Також Знай.ua писав про те, що президент України Петро Порошенко нагородив голову Європейської Ради Дональда Туска орденом Ярослава Мудрого.