Новообраний президент Володимир Зеленський має два шляхи для врегулювання питань з українськими олігархами.

Про це розповів політтехнолог Олег Охотін в інтерв'ю каналу Ukrlife.TV.

На думку Олега Охотіна є два базових варіанти взаємодії Зеленського з олігархами.

"Перший — жорсткий, коли Володимир Зеленський формує правила гри для олігархів і змушує їх жорстко дотримуватися. Таким шляхом пішов Володимир Путін в Росії. Другий — круглий стіл, де окреслити перспективи, куди Україна йде і пропрацювати правила гри", - заявив Олег Охотін.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Охотін розповів про парламентські вибори та те, яким буде головний тренд української політики. Політтехнолог заявив, що надалі буде зміна в сегментації виборців. За його словами, виборців поділятиму за їх поведінкою та внутрішньою вигодою людини, яка робить свій вибір. Тобто, аналізувати, чим цікавиться виборець та які послуги потребує.

Варто зазначити, що політолог Олександр Кочетков заявив про загрозу для олігархів через Зеленського. За його словами, Зеленський викликає нелюбов у системи і від нього хочуть позбутися. В України є два шляхи – вона може піти олігархічній системі, або ж Зеленський її зламає. Кочетков говорить, що саме руйнування системи олігархів – ключове завдання Зеленського, як президента. Йому необхідно запропонувати іншу систему — зробити все можливе для контролю влади суспільством.

Нагадаємо, що партія "Слуга народу" може створити коаліцію з партією "Голос", про створення якої сьогодні оголосив Святослав Вакарчук. Про це заявив радник Зеленського Олександр Данилюк.

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.