Команда новообраного президента Володимира Зеленського показала детальний план заходів після інавгурації. Події умовно розділили на три частини.

Про це повідомила прес-служба новообраного президента.

Згідно з програмою, з 10.00 до 11.00 Зеленський братиме участь в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення ним присяги українському народові.

З 11.05 до 11.20 Володимир Зеленський візьме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних Сил України та у церемонії підняття Державного прапора України. Дійство відбудеться у Маріїнському парку.

Далі з 11.20 до 11.50 заплановано вітання глав іноземних делегацій Володимиром Зеленським разом із дружиною Оленою в Маріїнському палаці. Далі до 13:30 запланований прийом іноземних делегацій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З 14.30 до 17.00 відбудуться двосторонні зустрічі Зеленського з главами делегацій інших країн в Адміністрації президента. У прес-службі Зеленського додають, що це орієнтовний час.

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

Загалом інавгурацію Володимира Зеленського вирішили розділити на три етапи. Перший етап — присяга та затвердження у Верховній Раді. Після цього, на другому етапі почнеться низка дипломатичних зустрічей з міжнародними та титулованими гостями. А третій етап - переміщення президента безпосередньо на своє робоче місце в АП.

Окрім того, відбудуться значні зміни й інавгурація Володимира Зеленського пройде не так, як у попередніх президентів. Команда слуги народу підготувала своєрідні "фішечки". Державна охорона взяла до уваги та пропрацювала усі нововведення.

Зазначимо, що Зеленський опублікував відеозвернення через обмеження руху транспорту у Києві у зв'язку з інавгурацією.

Кияни та гості столиці! Вибачте, будь ласка, за незручності у звязку з інавгурацією 20-го травня!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 18 mei 2019

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи: висловлюємо повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією: "Повинен пам'ятати".

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.