Сьогодні, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулася інаугурація новообраного президента Володимира Зеленського. На урочисту церемонію прибуло багато іноземних гостей. Зокрема, президент Естонії Керсті Кальюлайд у офіційному привітанні висловила щирі вітання на своїй сторінці у Твіттер і сподівання на подальшу співпрацю.

"Вітаю Президента @VoZelenskiy, новий президент # Україна. Наші дві нації завжди були близькі. Я з нетерпінням чекаю великої співпраці!" - зазначає Керсті Кальюлайд.

Серед високих представників на інавгурацію Володимира Зелнського прибули п'ять президентів: Грузії - Саломе Зурабішвілі, Естонії - Керсті Кальюлайд, Латвії - Раймондс Вейоніс, Литви - Даля Грибаускайте, Угорщини - Янош Адер.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Урочистості біля Верховної Ради закінчились, однак українці не розходяться, натовп скандує "Молодці!" У Раду прибули кварталівці. Для тих, хто використовує Інстаграм, перша леді завела собі там сторінку і опублікувала там першу світлину, опублікувавши там першу світлину із інавгурації чоловіка.

Варто зазначити, що раніше президент Естонії Керсті Кальюлайд розкритикувала рішення про відновлення права Росії брати участь в роботі Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Її слова наводить Postimees.

"Я вірю в діалог з Росією, проте це не означає повернення російської сторони до партнерства після того, як вона порушила міжнародне право і свої обіцянки", - наголосила глава республіки під час конференції в Талліні.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи: висловлюємо повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", Міністр оборони Степан Полторак подав у відставку, - ЗМІ.

Також портал "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.