У понеділок, 20 травня, у Верховній Раді відбулася інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського.

На інавгурації був присутній і минулий президент України Петро Порошенко. За словами коментаторів і очевидців, він виглядав неймовірно сумним і помітно змарнілим.

Нагадаємо, понеділок, 20 травня, відбулася церемонія інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. На ній стався неприємний конфуз, президентське посвідчення впало на підлогу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Посвідчення президента України шостого чолі держави Володимиру Зеленському вручила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук. Зеленський поклав важливий документ на спеціальну подушечку, яку тримав один із співробітників почесної варти.

Посвідчення зісковзнула з подушечки, коли військовослужбовець відходив убік і тримав її в руках. Моментально посвідчення підняв один з народних депутатів і поклав назад на місце.

Також ми писали, що у день інавгурації президента України Володимира Зеленського 20 травня прем'єр-міністр Володимир Гройсман офіційно заявив, що йде у відставку. Про це стало відомо на екстреному брифінгу Кабінету міністрів.

"Я прийняв рішення подати у відставку відразу після проведення в середу чергового засідання уряду. За три роки роботи нашого уряду мені абсолютно не соромно", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай.ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.