Міністр інфрастурктури Володимир Омелян не на жарт розлютував українців скандальним коментарем щодо інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Відповідною публікацією політик поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Отже, було обіцяно в день інавгурації: - фішки, фішечки (згідно зі словником, фішка - це Кружечок, кубик, квадратик і т. ін., що використовуються в деяких настільних іграх для рахування очок, взяток тощо). Не було! Побутове хамство до уваги не беремо. Це не фішечка, просто нульове виховання і брак освіти. Також - представлення нової команди. Бо до інавгурації їх могли зурочити. Не було! - переїхати в новий офіс. Не було! - Перший указ обіцяно про розпуск парламенту. Перший і єдиний указ - про призначення себе Головнокомандувачем. Доба завершилася, всі пішли спати? Як там #Узєлєнского? Слово і Діло веде рахунок виконано/не виконано? 😉 Обіцяли? Відповідайте", - написав Омелян.

🇺🇦 Отже, було обіцяно в день інавгурації: - фішки, фішечки (згідно зі словником, ФІ́ШКА - це Кружечок, кубик, квадратик...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Volodymyr Omelyan op Maandag 20 mei 2019

Українці не стримувалися у гнівних коментарях, коментуючи допис скандального соратника Порошенка.

"Пакуй валізи, неробо", "Як там з прямим авіарейсом Харків - Київ (Жуляни)?!", "У вас на залізничному вокзалі знову не працює ескалатор, реформатори гіперлупові з 5 g,ще й агресивне яке па*ло", - пишуть розлючені користувачі.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.