Українська активістка і блогер, уродженка Криму, що переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька відмітила, що цілком імовірно, зустріч новообраного Президента України Володимира Зеленського закінчилася не дуже успішно. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Судя по всему, встреча Вдадимира Зеленского с головами фракций закончилась не на позитивной ноте. Тем лучше. Иллюзий...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 4 mei 2019

"Судячи з усього, зустріч Володимира Зеленського з головами фракцій закінчилася не на позитивній ноті. Тим краще. Ілюзій щодо плідної співпраці президента з парламентом не буде. Березюк був позбавлений натхнення, а Зеленський сказав: "Ми внесли на розгляд і затвердження свою дату інавгурації, АЛЕ (!) вона буде розглянута РАЗОМ З ІНШИМИ 14 травня". А це означає, що опір ми побачимо по прізвищам. Володимир правильно відзначив: "І ми тоді подивимось, як буде проголосована наша дату". Новообраний президент перевів акцент на те, що багато іноземних гостей, бажаючих прибути на цю подію, повинні узгодити її зі своїми робочими графіками. І ставлення Парламенту до цієї події - це не особистісне ставлення до Зеленського, а демонстрація поваги до народу України." - написала Богуцька.

Богуцька
Богуцька

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Українця в коментарях висловили свою думку щодо такого спічу активістки:
"Про повагу до народу України навіть і не йдеться. Ставлення до нас було чітко визначено у перебігу цих жахливих п'яти років ,п'яти років каторги, з надією на вибори нового Президента. А опір цієї с*чої ради буде найсильнішим", "Як же ВР боїться. Аж гидко дивитися на них усіх. Зараз у них єдина об'єднана коаліція з усіх партій. Бо шкіра на них трясеться на всіх однаково", "А звідки в них повага до народу України? Немає її і не було ніколи. Тьху їм під ноги"

Зеленський голосує на виборах президента України
Зеленський голосує на виборах президента України

"Якось дивно переплітаються числа/дати ... Маю на увазі 14 і 19. Петя прийшов до влади в 14 році. Чомусь наполягав на проведення дебатів 14-го о 14:14. Зе наполягав на проведенні дебатів за законом, вони відбулися 19-го о 19:00, 2019-го року ... І зараз, як би є бажання, провести інавгурацію 19-го. Не вірю в містику/цифрологію/числа/дати ...але в цьому щось є.", "Ще трохи й Слуга народу в Раду набере 70%, вони дограються", "Вони нічого не зрозуміли і не зрозуміють, поки не будуть прийняті заходи найжорсткішим чином. Ох*ївші тв*рюки"

Нагадаємо, Богдан назвав майбутніх чиновників Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Радники Зеленського зустрілись з послами ЄС

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленського призвали"попрощатися" з Радою